Membri

Membri Executivi

 

Marian Naiman - Presedinte Astroclubul Bucuresti


Interesat de Teoria Relativitatii a lui Albert Einstein, cosmologie, spectroscopie stelara aplicata, istoria, prezentul si viitorul  cuceririi spatiului cosmic.

Simon Anghel - Secretar General si Trezorier Astroclubul Bucuresti


Vladimir Stefanescu - Vice-Presedinte Astroclubul Bucuresti


Membri

 

Adrian Neaga


Adrian Rotaru


Adrian Sonka


Adrian Voinic


Adriana Bucur


Afrodita Boldea Balasa


Alexandru Georoceanu


Alexandru Stelea


Alin Ghigheci


Ana Cacovean


Andra Stoica


Andra Stoica – responsabil cu echipamentele si biblioteca Astroclubului Bucuresti; 33 de ani, inginer de aviație cu activitate în cadrul mai multor operatori aerieni din România. Astronom amator din 2017, pasionată de astronomie din 1985.

Andreea Timpea


Andrei Dumitriu


Bianca Hurducaci


Bogdan Cofaru


Calin Stanescu


Catalin Grigorie


Cosmina Florea


Costel Oprisan


Membru de onoare. Membru fondator al Astroclubului Central Bucuresti din anul 1968

Crina Dogaru


Membru al Astroclubului din Aprilie 2017. Am participat la Cursul de Astronomie sesiunea Noiembrie 2016 - Aprilie 2017.  Pasionata de Astrofotografie, calatorii.  Detin un telescop Skyhawk-1145P Telescop Newton cu oglinda Parabolica 114/500.

Cristian Stancu


Cristian Stancu se considera astronom amator autodidact si s-a alaturat Astroclubului in Februarie 2017, iar in acelasi an a participat la Cursul de Astronomie organizat de Astroclub. Detine un telescop Newtonian Bresser-Messier pentru observatii vizuale iar pentru astrofotografie foloseste o luneta Skywatcher pe montura ecuatoriala, o camera video deep-sky precum si un aparat foto DSLR. Imaginile si filmarile astro se pot vedea pe pagina personala de Facebook: https://www.facebook.com/cristianmircea.stancu.1

Dan Zavoianu


Astronom amator. Domenii de interes: fotografie, expeditii, cosmologie, explorarea spatiala. Echipament personal: Luneta Stellarvue 80/560. Proiecte astronomie:  '280 one-opposition near-Earth asteroids recovered by the EURONEAR with the Isaac Newton Telescope'(Astronomy & Astrophysics - A&A Volume 609, January 2018, A105 (2018) - Co-author); 'Data mining of near Earth asteroids in the Subaru Suprime-Cam archive' (Astronomische Nachrichten, 8 September 2016 - Co-author); Great American Eclipse Tour - SARM 2017. Curs online Gravity from the Big Bang to Black Holes - Université Paris Diderot 2015.

Daniel Bertesteanu


Danut Ionescu


Membru de Onoare. Locuieste la Auckland,  Noua Zeelanda

Diana Chirita


Dragos Chitulescu


Elena Mancas


Erika Lucia Suhay


Membru de Onoare.

Flavius Cristian


Florian Cioraca


Florin Micu


Gabriela Gavrilescu


Gheorghe Barca


Gheorghe Dragan


Ingrid Maschek


Ioan Tudor


Ioana Ciciulica


Ioana Raluca Andrei


Ioana Stelea


Irina Apostol


Iulia Stan


Iulian Vlad


Ivo Dinev


Locuieste in Bulgaria, la Silistra

Jean Dragesco


Membru de onoare. Traieste la Paris, Franta

Malin Stanescu


Marian Balcan


Mihai Bogdan Sinca


Astronom amator. Misterele universului sunt o prezenta continua in viata mea. Totul a inceput cu o singura intrebare "Ce este acolo?". Stelele m-au fascinat si mai ales partea de deep-sky unde poti vedea galaxii enorme care te duc cu gandul la ce se poate afla acolo. In acea pata de alb difuz, ce se vede prin lentila telescopului se afla o multime de stele, planete si spatiu gol, un tot pe care noi pana si cu imaginatia noastra bogata nu il putem intelege in adevarata lui marime si complexitate, miliarde de planete miliarde de sori, miliarde de posibilitati....toate doar intr-o galaxie.

Mihai Cretu


Mihai Irimiciuc


Mihai Tane


Mihail Macovei


Mirel Birlan


Membru de Onoare.   Locuieste la Paris, Franta

Neculai Radulescu


Membru de Onoare,   Membru fondator PRIETENII COSMOSULUI  şi ASTROCLUBUL CENTRAL din Bucureşti, astronom la Colectivul de Cercetări Spaţiale al secţiei Astrofizică din Observatorul Bucureşti, consultant internaţional şi analist IT, revenit în ASTROCLUBUL BUCUREŞTI la pensionare.  Interesat de Fizica Soarelui, Sistemul Solar, şi mai curând de meteori. Îmi place să socializez cu cei interesaţi de ASTRONOMIE, conform viziunii pe care am descris-o în ASTRONOMIA SOCIALIZANTĂ. Posed telescop MAK 127/1500 şi Lunetă Besser 70/700, le exploatez vizual şi foto cu NIKON D3200 sau PCocular, cel mai des în Staţia privată PROFA - Olt. Activitatea mea poate fi văzută pe http://pasiunisiamintiri.blogspot.ro  sau pe http://astronomrn.wordpress.com cât şi pe Facebook. 

Oana Panoiu


Octavian Badescu


Ovidiu Alexandru Petrese


Cenzor Astroclubul Bucuresti

Ovidiu Vaduvescu


Membru de Onoare. Locuieste in Insulele Canare, Spania

Radu Gherase


Razvan Rosu


Remus Andrei Paun


Locuieste la Melbourne, Australia

Serban Teodoroiu


Simion Badoi


Sorin Marin


Stefan Mazilu


Stefan Mirica


Vasile Chirila


Vasile Chirila este comandor (r) de marina si locuieste in Mangalia, jud. Constanta.

Vladimir Ilie


Zoli Deak


    Interesat de astrofoto, vizual si ATM. Instrument(e): dob 10", luneta 55mm f/8, newtonian 114mm f/4.5, EQ5.