Vă invităm să sprijiniţi astronomia de amatori prin redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit către Asociaţia „Astroclubul Bucureşti”.

Totodată vă aşteptăm la sediul nostru din str. Cuțitul de argint, nr. 5, sector 4, București, în incinta Institutului Astronomic al Academiei Române, în fiecare miercuri de la ora 19:30 pentru a participa la întâlnirile noastre.

Cei interesați de astronomie pot deveni membri ai Astroclubului București.

Formularul 230 se completează numai cu datele celor care redirecţionează 2% din impozitul pe venit şi care au venituri numai din salariu.

Descărcaţi formularul 230.

Formularul 200 se completează de către persoanele care realizează venituri atât din salariu cât şi din alte surse.

Descărcaţi formularul 200.

Ambele formulare se completează pentru anul fiscal precedent datei depunerii declarației (se completează cele patru casuţe din titlu).

Formularul 230 se completează numai cu datele pesonale ale contribuabilului la capitolul 1. În rest nu este nevoie să fie completat.

Formularul 200 se completează şi cu celelalte categorii de venituri.

Formularele se pot depune direct la administraţiile financiare de sector ale Municipiului Bucureşti sau locale unde domiciliază contribuabilul, sau se pot trimite prin poştă.

Alternativ, se poate direcționa suma de 2% din impozitul pe venit utilizând formularul unic emis de autoritățile fiscale.